Europroyectos

Category: ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Published on Monday, 17 October 2016 Written by Administrator

Η εταιρία " EUROPROYECTOS ERASMUS +  " είναι ο ενδιάμεσος εταίρος, για τους μαθητές των  τομέων  μηχανολογίας και ηλεκτρολογίας. Αποτελεί εκπαιδευτικό κέντρο με μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και συντονισμό  ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας Erasmus, LLP (Leonardo Da Vinci: mobility, partnerships, tranfer of innovation), Youth, Human Capital, κ.α. Η εταιρία με χρονολογία ίδρυσης το 1995 έχει 21χρόνια εμπειρίας στα ευρωπαϊκά προγράμματα και παρέχει δράσεις σε ποικίλα εκπαιδευτικά πεδία καθώς δέχεται καταρτιζόμενους από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τους οποίους και τοποθετεί στην Ανδαλουσία της Νότιας Ισπανίας. Για το λόγο αυτό, διαθέτει γραφεία και δικές της εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή σεμιναρίων στους εκπαιδευόμενους, εγκαταστάσεις εστίασης και ύπνου στη Γρανάδα, ( C/ Pernaleros Alto 45, 18010 Granada τηλ +34 958 279 701), την Κόρδοβα ( C/ Agustín Moreno 37, τηλ14002 Córdoba +34 953 080 858)   και το Χαέν ( C/ Huertas 122, 23600 Martos-Jaén +34 957 431 017). Η "EUROPROYECTOS ERASMUS +" έχει υλοποιήσει περίπου 100 Ευρωπαϊκά Προγράμματα το 2015 που προέρχονται από όλη την Ευρώπη (ενδεικτικός κατάλογος των εταίρων διατίθεται στην ιστοσελίδα της www.europroyectos.eu.

Διαθέτει περισσότερους από 100 συνεργάτες από όλη την Ευρώπη. Πέρα από αυτό έχει επίσης υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας για την τοποθέτηση με περισσότερες από 500 επιχειρήσεις σε όλους τους οικονομικούς τομείς στην ευρύτερη περιοχή.

 

Είναι ο πρώτος ενδιάμεσος φορέας στην Ισπανία που πιστοποιήθηκε με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001 για τη διαχείριση ποιότητας. Η διάκριση αυτή αφορά όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία. Επίσης στην εταιρεία έχει απονεμηθεί και το σύστημα διαχείρισης περιβαλλοντικής ασφάλειας ISO 14001.

 

Η εταιρεία προετοιμάζει προγράμματα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ομάδας διασφαλίζοντας ποιοτικά κριτήρια. Ειδικεύεται στην οργάνωση τοποθετήσεων για πρακτική άσκηση, στις εκπαιδευτικές επισκέψεις και διαφόρων ειδών πρακτικής άσκησης για όλες τις κατηγορίες ενδιαφερομένων. Έχει τη δυνατότητα προσαρμογής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην βάση του συστήματος ECVET, με σαφή προσδιορισμό των μαθησιακών αποτελεσμάτων και εστιάζοντας στην διαδικασία αξιολόγησής τους.

 

 

Μερικοί από  τους  τομείς δραστηριότητας που ήδη έχει  αναπτύξει η εταιρία σε ευρωπαϊκά έργα είναι: Προγράμματα για μετάφραση και ερμηνεία, προγράμματα ευρωπαϊκών σπουδών και διεθνών σχέσεων, προγράμματα που αφορούν τον ηλεκτρισμό και τις εφαρμογές του, την ηλεκτρονική, την μηχανολογία με έμφαση στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας και ειδικότερα στα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες. Προγράμματα με θέματα την μηχανοτρονική, την εκπαίδευση, την διδασκαλία, τα ξενοδοχεία, τις  επιστήμες των  υπολογιστών, την κοινωνική εργασία, τον τουρισμό, την κηπουρική, την αρχιτεκτονική τοπίου, κ.λ.π.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας στην περιοχή της Γρανάδα, δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης αξιόπιστων προγραμμάτων καθώς εκεί εδρεύουν πλήθος αξιόπιστων φορέων με μέγεθος, αντικείμενο και δραστηριότητες τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην διοργάνωση υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Ο Héctor Bernal Trujillo ιδρυτής και επικεφαλής της εταιρίας " EUROPROYECTOS ERASMUS +" έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα συνεργαζόμενων εταιρειών με ξεχωριστή θέση στην αγορά που πλέον έχουν την εμπειρία κατανόησης των αναγκών κατάρτισης. Το πλήθος των εκτελεσμένων προγραμμάτων, η άρτια οργάνωση, το καταρτισμένο προσωπικό οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, η επιλογή των κατάλληλων δραστηριοτήτων και η διαμόρφωση του τελικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες των καταρτιζόμενων πάντοτε με την απαραίτητη ευελιξία και προσαρμοστικότητα είναι αυτά που ξεχωρίζουν στην Ισπανική εταιρεία ώστε να είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές σε πολλά ευρωπαϊκά σχολεία.

Hits: 202